«Серце віддаю дітям…»

«Серце віддаю дітям…»

Людина народжується, щоб залишити слід по собі вічний.

В.О.Сухомлинський

Відкрита година спілкування «Серце віддаю дітям…» з нагоди столітнього ювілею великого українського педагога, письменника Василя Олександровича Сухомлинського відбулася у п’ятницю, 28 вересня у Містківській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Мета заходу: відзначення 100-річчя від дня народження видатного педагога та письменника В.О.Сухомлинського; ознайомлення з його біографією; виховання почуття доброти, чуйності, дружелюбності.

Захід був проведений під керівництвом учителя початкових класів Білінської Оксани Романівни, яка підготувала презентацію про життєвий та творчий шлях педагога.

Глядачами свята були учні початкових класів, які проявили себе активними учасниками заходу.

Школярі підготували ілюстрації до творів письменника, зокрема, першокласники представили виставку малюнків до казки «Дуб під вікном». Учні четвертого класу та другокласники з допомогою класних керівників Білінської Оксани Романівни та Коваліско Марії Володимирівни підготували інсценізації до казок. Також четвертокласники виготовили лепбук за творами В.О. Сухомлинського та написали авторські казки про добро. До виготовлення лепбука, під керівництвом Плебанської Надії Дмитрівни, долучилися першокласники, розфарбувавши розмальовки до прослуханих казок.

Сподіваюся, що ідеї доброти , людяності, які проголошував видатний педагогу своїх творах, знайдуть відгомін у душах дітей.

Білінська Оксана Романівна

Кiлькiсть переглядiв: 28

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!