З Днем фізичної культури і спорту

З Днем фізичної культури і спорту

Від щирого серця вітаю вас із з Днем фізичної культури і спорту, святом здорових, цілеспрямованих людей! Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята, яке у цей олімпійський рік, безперечно, стало святом мільйонів уболівальників спорту, шанувальників здорового способу життя. Бажаю всім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, вболівальникам і шанувальникам фізичного здоров’я і краси олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях. Привітала Т.А.Стахів, начальник відділу освіти Пустомитівської РДА учасників змагань присв’ячених Дню Фізичної культури та спорту та Олімпійського тижня, що проходив в с.Наварія на стадіоні Наварійської ЗОШ – гімназії І-ІІІ ст.

На святі лунали вірші про спорт, проводилась спортивна вікторина на Олімпійську тему, а танцювальний колектив Наварійської ЗОШ – гімназії І-ІІІ ст. привітав учасників привітав запальними танцями

Своїм спортивним досвідом поділився про участь у міжнародних змаганнях Р.Д Карбівник, учасник чемпіонату світу та Європи, майстер класу міжнародної категорії.

Напутнє слово та побажання чесної перемоги пролунали від директора Наварійської ЗОШ – гімназії І-ІІІ ст. О.В.Подубінської.

Змагались діти у футболі та легкоатлетиці.

У футболі змагалися 8 команд з сіл району, це юнаки 2006- 2007 р. н. Перше місце посіла команда з с Зимна Вода , друге місце – с. Наварія та третіми були футболісти з ФК « Львів». Команди були нагороджені грамотами з Олімпійською символікою та цінними призами .

У з легкій атлетиці змагалися діти у наступних вікових категоріях 2001-2002, 2003-2004. 2005-2006.2007-2008 та 2009 та молодші. Учасники та переможці були нагороджені Олімпійською атрибутикою та цінними призами.

У святі брали участь 235 дітей.

Організатором спортивно-масового заходу був директор ДЮСШ » Юність» Ю.Яремко.

Кiлькiсть переглядiв: 95

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!