Олімпійський урок

Олімпійський урок

7 вересня в Містківській ЗОШ I-III cтупенів для учнів 5 класу був проведений Олімпійський урок «Історія Олімпійських ігор». Мета: познайомити учнів з історією олімпійських ігор, поширити ідеї олімпізму, виховати почуття патріотизму, пропаганда здорового способу життя, розвиток олімпійського руху в Україні.

Учням була представлена презентація «Історія Олімпійських ігор - від давнини до сучасності», яка супроводжувалася розповіддю вчителя, Капаціли В.І. У презентації учні змогли дізнатися історію виникнення Олімпійських ігор, побачити олімпійську символіку і почути про українських олімпійців. П’ятикласники уважно дивились слайд-шоу і слухали розповідь. Наприкінці уроку вчитель задавав питання про історію Олімпійських ігор, українських спортсменів, види спорту, які були першими на Олімпійських іграх і про новітні види, які введенні нещодавно в Олімпійські ігри. За правильні відповіді, учні отримали символічні подарунки з олімпійською символікою. А також кожен учень отримав іменну грамоту-Олімпійський урок, підписану президентом НОК (Національного олімпійського комітету) С.Н.Бубкою.

Сподіваємось,що учні отримали нові знання, дізнались про те, скільки необхідно докласти сил, здійснити важкої щоденної роботи для того, щоб завоювати медаль, а особливо - олімпійську. Пам'ятатимуть, що у кожного є своя олімпійська сходинка, своя олімпійська висота, і щоб її досягти, потрібно мати велике бажання, віру у свої сили і щоденно докладати зусиль для здійснення своєї мрії.

Кiлькiсть переглядiв: 44

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!