Повернутися до звичайного режиму

Свято знань у Містківській школі

Свято знань у Містківській школі

Цьогоріч Свято першого дзвінка відбулося в нашій школі у понеділок, 3 вересня. Мета заходу: відзначити початок нового 2018- 2019 навчального року, вшанувати учнів 1 класу, які поповнили нашу шкільну родину. До когорти шкільної молоді влилися 18 галасливих хлопчиків та дівчаток, наставницею яких стала учитель вищої категорії Гавдяк Ірина Вікторівна.

Святкову лінійку вели десятикласниці сестри Анастасія та Софія Шмагало. Після підняття державного прапора та виконання Гімну України директор школи Москалюк І.Й. привітав учнів та вчителів школи з початком нового навчального року. Заступник директора з навчально – виховної роботи Плебанська Н. Д. зачитала наказ по школі про зарахування учнів до 1 класу. Гості шкільного свята отець Іван Патроник – настоятель місцевого храму та Петро Андрійович Вовк – депутат районної ради, голова фермерського підприємства «Малинівка» виступили з вітальним словом. Прикрасила святкову лінійку поява Її Величності Королеви Знань (Яблонська Софія), яка привітала всіх дорослих і малих зі Святом знань та звернулася із напутнім словом до першачків, яких перетворила за допомогою чарівної палички із звичайних хлопчиків та дівчаток у школярів. П’ятикласник Андрій Дуліба виступив у ролі Нового навчального року, побажавши учням відмінних успіхів у навчанні, а вчителям – «терпіння і творчого горіння». Від імені батьків першокласників виголосила вітальні слова пані Оксана Паздерська. Право подати перший дзвінок дісталося Даринці Венглевській, а допоміг їй у цьому одинадцятикласник Гриців Олег.

Під мелодію запального козацького маршу учні 1 класу разом зі своєю вчителькою у супроводі старшокласників школи вирушили на перший у своєму житті урок.

Хай щастить вам, дорогі діти, у новому навчальному році!

Відповідальна за проведення Свята першого дзвінка у школі ЗДВР Газдун О. М.

Кiлькiсть переглядiв: 64

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!