Свято першого дзвоника в пикуловичах

Свято Першого дзвоника в Пикуловичах

У вересні, коли природа чарує своєю красою, до нас приходить свято Першого дзвоника. Тисячі вчителів та учнів нашої України виходять на ниву знань, щоб штурмувати нові вершини науки.

Загомоніло подвір’я Пикуловицького НВК, замайоріло яскравими вишиванками. День Знань – це початок шкільних занять! Це старт, велика дорога, яка веде у глибини науки, вчить вчитися, долати перешкоди, виховувати свій характер і волю.

З особливим нетерпінням чекали цього свята першокласники, для яких відкривається велика книга знань. Схвильовано раділи святу одинадцятикласники, адже вони востаннє святкують свято Першого дзвоника у стінах рідної школи.

З початком навчального року всіх присутніх привітала директор НВК Штойко Ольга Платонівна. Із щирим напутнім словом до першокласників звернулася їхня перша вчителька Гавришко Ольга Ігорівна.

Першокласники загадали бажання на успішне та цікаве навчання і відпустили у небо кульки. Веселий голос шкільного дзвіночка покликав усіх за парти на перший урок. За доброю шкільною традицією найстарші учні завели до класу першокласників на перший у їхньому житті урок.

Кiлькiсть переглядiв: 67

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!