Незабутня подорож до Києва

Ми, учні 10 класу Милятичівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, дуже любимо подорожувати. За час навчання в школі ми не раз побували в цікавих місцях Львова та області. І, звичайно ж, мріяли відвідати славетне та старе місто, столицю нашої Батьківщини – Київ.І ось нарешті настав довгоочікуваний день, коли ми сіли в потягЛьвів – Київ. Ніч проминула непомітно – ми в Києві!!! Нас зустрів величезний вокзал. А коли ми зайшли до станції метро, нашому подиву не було меж. Ескалатор, підземна залізниця та станції, які відрізняються одна від одної – нас вражало все! Атмосфера у цьому місці надзвичайна. Тут ти відволікаєшся від буденних проблем та знаходиш гармонію.В столиці багато визначних місць, які варто побачити, але звичайно ж все за один день обійти неможливо.

Ми побували у Софії Київській, святині нашої столиці, бачили Михайлівський Золотоверхий собор. Іще ми бачили пам’ятник Богдану Хмельницькому, побували на Андріївському узвозі, бачили навіть будиночок, який описує Булгаков у своєму романі «Біла гвардія». Там же, на Андріївському узвозі, ми придбали невеличкі сувеніри на пам’ять, і тепер, дивлячись на них, завжди пригадуватимемо ті незабутні дні, що ми провели у Києві. А ще Київ немислимий без Хрещатика та Майдану Незалежності – головної вулиці та площі міста. Тому наступним пунктом призначення була найвідоміша в Україні вулиця — Хрещатик. Ніколи у житті ми не бачили такої кількості людей і магазинів, розташованих у чудових старовинних будинках. Ми насолодилися можливістю неспішно прогулятися Хрещатиком, відчути атмосферу міста. Прогулянка центральною частиною міста чудово поєдналася з невеличкими «посиденьками» в одній з багатьох кав'ярень Хрещатика. Після смачного обіду знайомство з Майданом Незалежності, фотографування на згадку.Завдяки поїздці до Києва ми здійснили подорож крізь час до стародавніх витоків столиці. Додому усі поверталися в піднесеному настрої, сповнені нових вражень, радісні та щасливі, з надією повернутись у Київ знову.

Ця подорож залишила приємний, незабутній слід у наших серцях, подарувала такі яскраві враження та позитивні емоції, які не зітруться із пам’яті і пронесуться нами через усе життя.

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!