Школа шляхетних панянок

Школа шляхетних панянок / 30

«Турботу про красу, треба починати з серця і душі, інакше ніяка косметика не допоможе».

Коко Шанель

21 травня в Містківській ЗОШ I-III ступенів відбулося завершення проекту «Школа шляхетних панянок», який підготувала педагог-організатор Журавльова Марія Василівна.

Мета заходу: розвиток творчих здібностей, формування естетичної культури.

У заході взяли участь 8 неймовірних красунь, які підготували для глядачів чимало приємних несподіванок. Було проведено безліч конкурсів, у яких учасниці мали змогу продемонструвати свої здібності. Глядачі переглянули дефіле декількох стилів одягу, зокрема таких як: «З Україною в серці», «Джинс-фешн дефіле», «Діловий стиль», «Вільний стиль» та фінальний вихід «Феєрія краси» у коктейльних сукнях, з аксесуаром-капелюшком, виготовленим за власним дизайном наших красунь. Адже саме капелюшок є чудовим доповненням до одягу чи не кожної панночки.

Під час конкурсу «Візитка» дівчата красномовно розповідали про себе, у «Сузірї талантів», вміло ознайомили глядачів зі світом своїх захоплень: читали поезію, співали пісні, демонстрували мистецтво «Оригамі», в «Інтелектуальному» конкурсі, красуні чудово продемонстрували ораторські здібності та вміння розкривати зміст запитань на філософську тематику.

Родзинкою свята стала хореографічна композиція «Східний танець», який конкурсантки підготували заздалегідь.

Доки учасниці готувалися до кожного наступного дефіле, нас потішили свої м співом чарівні красуні-шестикласниці, Карпова Анастасія з піснею Христини Соловій «Тримай мене» та Бук Анастасія з композиціями «Човен», «Перлина Україна», «Вербовая дощечка».

Дівчата довели всім присутнім, що краса – це не лише зовнішність людини, гарний одяг, зачіска. Бути красивим – це, насамперед, духовна краса, чисте сумління, ввічливість, щирість, вміння пробачати та допомагати всім, хто цього потребує, оптимізм, бажання працювати над собою та займатися улюбленою справою. Правильні риси тіла, одяг та аксесуари – це лише доповнення краси.

Справжні поціновувачі мистецтва суддівська колегія, у складі вчителя початкових класів Білінської Оксани Романівни, вчителя англійської мови Грибеник Оксани Ігорівни та Дячишина Юрія Олексійовича – вчителя історії гідно оцінили кожен вихід наших красунь. Кожна учасниця здобула перемогу в окремій номінації. Визначитися з вибором було непросто, адже кожна з конкурсанток є вродливою, розумною, талановитою, ніжною, творчою та чуйною.

Голубець Анна – Міс Романтичність;

Паталій Анастасія – Міс Чарівність;

Врублевська Каріна – Міс Креативнісь;

Куза Соломія – Міс Елегантність;

Каламай Софія – Міс Україночка;

Горбовська Ярина – Міс Загадковість;

Шавель Марія – Міс Привабливість;

Ключник Ірина – Міс Ніжність.

Хай живе, хай живе це свято —
На красу і талант багате,
Хай надію, як казку, дарує,
Що цей світ нам краса врятує!

Кiлькiсть переглядiв: 137

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!