Свято Букваря

Свято Букварика / 30

Прощавай, Букварику,

в школі перший друже,

Ми тобі, Букварику,

дякуємо дуже!

Мета:створити атмосферу свята від прочитання першої книги — Буква­ря; розвивати творчі здібності дітей, виразне та усне мовлення, пам’ять; виховувати любов до книги.

17 травня 2018року у 1 класі Містківської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося традиційне шкільне свято – свято Букваря. Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником–Буквариком.

З яким же нетерпінням першокласники чекали цієї події! Так старанно готувалися, вивчали пісні та вірші, готували неймовірні номери! А як же інакше?! Адже на свято завітало стільки гостей! Це і вчителі, батьки, бабусі та дідусі, братики й сестрички. Учні всім продемонстрували ,чого вони навчилися упродовж свого першого шкільного року.

Маленькі артисти були настільки задоволені своїми виступами! В оченятах світились радість, захоплення та гордість. А в очах батьків виднілися сльози. Адже, здається, зовсім нещодавно їх дітлахи вперше ступили на поріг рідної школи, вперше відкрили Букварик, прочитали своє перше слово…

Подякували першокласники не лише Букварикові, а й своїм батькам, з якими вони ділили їх перші невдачі, щасливі сльози, перші радощі і перемоги, коли вчилися читати і писати літери.

Дякували діти і своїй першій вчительці Коваліско Марії Володимирівні за те, що з розумінням і любов’ю вчила всьому доброму і корисному, а головне – навчила любити рідну мову, свою Україну.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався…

Кiлькiсть переглядiв: 82

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!