Весняний ярмарок

Веселий ярмарок

Кожний третій четвер травня Україна святкує День вишиванки. У цей день усі українці одягають святковий національний одяг.

17 травня 2018 року учні та вчителі Сокільницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені І.Я.Франка влаштували символічний парад вишиванок.

Учитель образотворчого мистецтва Вачкова Ірина Богданівна для огляду виставила колекцію вишиваних сорочок, корсетів, плахт, хустин. Школярі молодших та старших класів мали змогу ознайомитися з українським національним вбранням різних регіонів.

Знагоди Дня вишиванки учні 7-А класу підготували виховний захід «Веселий ярмарок». Мета заходу: ознайомити дітей з традицією ярмаркування українського народу, звичаями та обрядами на ньому, виховувати у дітей почуття любові до українських традицій, спонукати до творчої активності, розвивати творчі здібності учнів.

Раніше люди йшли на ярмарок не лише для того, аби щось придбати, але й розважитись. Це веселий відпочинок, де можна повеселитись, зустрітись з друзями, розказати веселі жарти і послухати дотепні історії, поспівати, потанцювати, тому що кожне свято повинне приносити насолоду і радість спілкування. А ярмарок тому і веселий, що тут повинно бути весело. Та й не варто забувати про історичні корені ярмарку. Саме про такий веселий український ярмарок діти сьомого класу розповіли у веселій, гумористичній формі.

Кiлькiсть переглядiв: 56

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!