День Матері

І знову весна принесла нам радість. Незабаром святкуватимемо одне з найвеличніших свят – День Матері. Сімнадцять років поспіль Союз Українок Львівщини спільно з небайдужими державними службовцями Львівщини, які опікуються освітою проводять конкурс «І слово, і пісня, матусю, тобі». 4 травня у сесійній залі Львівської обласної ради презентували збірку з творами переможців минулорічного конкурсу та диски з записом гала-концерту фестивалю. Серед учасників були і учні нашого району: Вікторія Соловій (Борщовицький НВК), Деревенко Мар’яна (Підбірцівська ЗОШ), Сагайдак Кароліна (Милятичівська ЗОШ), Анастасія Бук та Павлюх Софія (ЦДЮТ), Сікора Вероніка (випускниця Чорнушовицького НВК)

Цьогорічний відбірковий тур відкрив нових переможців. Щирість і велич дитячих почуттів виражені у нових піснях, віршах, прозі до Матері Землі-Держави, Матері Божої, рідної Матері. Талановиті діти, обгорнуті любов’ю союзянок, своїх наставників, учителів вилітають у широкі світи аби творити і примножувати славу української літератури, української музики та української культури.

Ці діти вселяють у нас, дорослих, оптимізм і віру, що майбутнє нашої України – світле, а велич держави – у могутніх, надійних руках.

Твори переможців районного етапу фестивалю-конкурсу «І слово, і пісня, матусю, тобі» .

Кiлькiсть переглядiв: 95

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!